Usein kysyttyä

Tuotteet

Millaisessa kunnossa myymänne käytetyt tietokoneet usein ovat?

Tarkistamme jokaisen saapuvan tietokoneen mekaanisen kunnon. Sen lisäksi huolehdimme tietokoneen aiemman sisällön täydellisesti tyhjentämisestä. Vaihdamme myös esimerkiksi käytettyihin kannettaviin uuden SSD-kiintolevyn.

Tyypillisesti kannettavat ja pöytäkoneet ovat 2-4 vuotta vanhoja yritysten leasing-käytössä olleita laitteita.  Kuntoluokan mukaan käytetyssä tietokoneessa on normaalista käytöstä syntymiä kulumia. Pääosin kaikki verkkokaupan tietokoneet ovat kuntoluokitukseltaan erittäin hyviä alla olevan esityksen perusteella.

Kuntoluokitukset:

 • Erittäin hyvä – Todella siististi pidetty laite, pientä kulumaa tai käytönjälkeä voi olla silti havaittavissa esim. kannessa.
 • Hyvä – Hyvässä käyttökunnossa, mutta voi olla naarmuja kannessa sekä kulunut näppäimistö ja/tai kosketushiiri.

Tarvitseeko minun asentaa tietokoneeseen käyttöjärjestelmää?

Olemme hoitaneet tietokoneen käyttöjärjestelmän sekä perusohjelmiston asentamisen puolestasi. Tuotekohtaisesti tietokoneen käyttöjärjestelmänä on Windows 7, 8 tai 10.

Asennamme tietokoneisiin Google Chrome ja Mozilla Firefox -verkkoselaimet sekä LibreOffice -toimisto-ohjelmiston. Näin tilaamasi tietokone on heti valmiina käyttöön saapumisen jälkeen. Palomuuri ja virustorjuntaohjelma on Windowsin omat, joten suosittelemme asentamaan jälkikäteen F-securen tms. tietoturvaohjelmiston.

Onko verkkokaupan tuotteilla takuuaikaa?

Kyllä. Myönnämme 12 kuukauden takuun verkkokaupassamme myytäville tietokoneille(ei koske akkua). Takuu koskee fyysistä tietokonetta, ei oheislaitteita, käyttäjän tekemiä tai käyttöjärjestelmästä johtuvia ongelmia ja vikoja. Jos ongelmia ilmenee, ole yhteydessä ensin meihin puhelimella tai sähköpostilla, annamme sinulle tarvittaessa luvan lähettää tietokoneen meille ilmaiseen takuu huoltoon.

HUOM! Takuu ei koske akkua, akut on testattu ja pitävät virtaa yleensä 2-4h.

Maksaminen

Mitä maksutapoja verkkokaupassanne on?

Verkkokaupassa voit maksaa tilauksesi verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla. Verkkopankkimaksu on mahdollista tehdä mm. seuraavissa verkkopankeissa:

 • Aktia
 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Nordea
 • Oma Säästöpankki
 • OP
 • S-pankki
 • Ålandsbanken

Laskulla maksamista varten sinun tulee valita kassalla Collector Bank, Jousto tai Mash. Maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy.

Toimitustavat

Mitä toimitustapoja teillä on?

Verkkokaupassa sinun on mahdollista tilata haluamasi tuote pakettikuljetuksena tai noutamalla tilauksesi myymälästämme.

 • Nouto Postin pakettiautomaatista tai toimipisteestä
 • Kotiinkuljetus Postin toimesta
 • Toimitus Matkahuollon toimipisteeseen

Kuinka nopea toimitusaika tilaamalleni tuotteelle on?

Tyypillisesti tilauksesi toimitetaan valitsemaasi kohteeseen 2-4 arkipäivässä. Lähetämme sinulle seurantakoodin, jonka avulla voit seurata tilauksesi etenemistä.

Miten tavoitan verkkokaupan asiakaspalvelun?

Kuhmon Tietokonehuolto palvelee sinua verkkokaupan käyttöön sekä tuotteisiin ja tilauksiin liittyvissä asioissa. Tavoitat meidät arkisin Ma-Pe klo 09:00-17:00 välisenä aikana.

Lähetä sähköpostia: [email protected]

Tai soita puhelinnumeroon: 044 332 9016

Onko teillä fyysistä myymälää?

Kyllä! Käytetytkannettavat.fi -verkkokaupan tarjoaa sinulle Kuhmon Tietokonehuolto.

Liikkeemme sijaitsee osoitteessa: Koulukatu 13-15 88900 Kuhmo.